Infrarood sauna Posterholt

Deze infrarood sauna plaatsten we recentelijk in Posterholt. Wel saunaliefhebbers, maar niet direct liefhebbers van de combinatie van hoge temperatuur en hoge luchtvochtigheid. Omdat een infrarood sauna een andere warmte genereert, namelijk door infraroodstraling, was de keuze snel gemaakt. Maar bovenal het positieve effect van infrarood therapie op lichamelijke klachten zoals gewichtsklachten en diverse huidaandoeningen is vaak van doorslaggevende aard om voor een infrarood sauna te kiezen. Bij Saunabouw Brabant stelt u eenvoudig uw ideale infrarood sauna samen.

Infrarood sauna thuis.

Maar wat is er nu lekkerder dan kunnen genieten van uw sauna op het moment dat het u uitkomt. Of in het geval van een infrarood sauna thuis, het moment dat uw klachten opspelen en u er behoefte aan heeft? Oftewel; alle gemakken en het comfort van een privé sauna en ook nog eens een investering in uw gezondheid. We bespreken alle details van uw ideale sauna met u door. Van de indeling en afmeting tot de gewenste materialen en plaatsing. Alle sauna’s maken we in onze eigen werkplaats van uitsluitend de beste materialen. En indien gewenst regelen we ook alles rondom de verbouwing.

Specificaties.

Infrarood sauna geschikt voor maar liefst 10 personen en voorzien van 17 korte-golf Philips Vitea full spectrum infraroodstralers.

Interieur infraroodcabine:

  • De wanden, plafond en banken zijn vervaardigd uit abachi hout.
  • Voorzien van afgeronde saunabanken voor extra ligcomfort.
  • De banken zijn uitgevoerd met indirecte led verlichting.
  • Verlaagd plafond met sterrenhemel en rondom indirecte led verlichting.
  • In de midden van de ruimte een zelf ontworpen design lamp met indirecte led verlichting.

Meer weten over de mogelijkheden omtrent een infrarood sauna thuis, een die helemaal op uw wensen is afgestemd. Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. In onze showroom laten we graag alle mogelijkheden zien.