Luxe infraroodsauna Warmond.

Deze saunaliefhebbers uit Warmond, net boven Leiden, waren erg gecharmeerd van het portfolio van Saunabouw Brabant. De diversiteit aan modellen, hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte  materialen en producten i.c.m. de snelle plaatsing en uitstekende service waren doorslaggevend. Onlangs kwamen ze bij ons in Hapert in de showroom om hun ideale infraroodsauna voor thuis door te spreken. Oog voor detail, een strakke moderne look en een oogstrelend design waren de kernwoorden in ons gesprek. Het resultaat mag er wezen!

Infraroodsauna thuis, gecombineerd met toilet- en douchecabine.

Naast design en uitstraling was er de wens voor een traditionele sauna met veel hout, zoals je bij Finse sauna’s vaak ziet en een infraroodsauna. Ook een nieuwe toilet- en douchecabine stonden hoog op het wensenlijstje en zijn door een derde partij gerealiseerd. Waarom niet combineren? We hebben in één ruimte een combinatiesauna in dezelfde stijl als de nieuwe toiletruimte en nieuwe douchecabine gerealiseerd. In de strakke moderne stijl die zij zochten. Let op details zoals het donkere glas, de hoge zwarte handgrepen op elke deur en de opvallende matzwarte wandtegels.

Specificaties.

Interieur luxe infraroodsauna:

  • Wanden, plafond en banken uitgevoerd in hoogwaardig Abachi hout.
  • Deel van de wanden is betegeld met moderne zwarte tegels.
  • Saunabanken met geïntegreerde led-verlichting, verstelbaar in kleur. Tevens hebben de banken afgeronde zijkanten voor extra comfort.
  • Voorzien van een losse Abachi houten onderbank met afgeronde kant.
  • Uitgevoerd met een extra rugleuning tegen de betegelde wand.
  • Saunacabine is voorzien van 1 korte-golf Philips Vitea full spectrum infraroodstraler.
  • Design saunakachel van Sawotec, model Tower Wall.
  • De plafonds zijn voorzien van inbouwspots.
  • De deuren zijn uitgevoerd in zwart glas en voorzien van een lange zwart handgreep.

Bent u ook op zoek naar een luxe infraroodsauna om een stukje wellness naar uw eigen woning te halen? Naast de ontspannende eigenschappen, heeft een infraroodsauna thuis veel voordelen voor de gezondheid. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact op en kom eens rondneuzen in onze showroom. Wij nemen graag de tijd voor u, dus vragen wij u vriendelijk om van tevoren even een afspraak te maken. Zo kunnen we u en uw droomsauna de aandacht geven die het verdient.