Stoomcabine

Voel de energie st(r)omen

Een stoomcabine is bijna onmisbaar in de moderne, complete badkamer van nu. De badkamer is daarmee steeds meer een relaxruimte geworden. Hul uzelf in de warme nevelen van een stoomcabine en ervaar het effect van een verkwikkend stoombad. Uw bloedsomloop wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd en eventuele virussen of verkoudheden bestreden. Na een stoombad voelt u zich energiek en kunt u er weer tegenaan.

Voordelen stoomcabine

Een stoomcabine kenmerkt zich door de hoge luchtvochtigheidsgraad die in de cabine aanwezig is; deze bedraagt meer dan tachtig procent. Het inademen van deze vochtige lucht heeft een bijzondere werking; het verfrist lichaam en geest en zorgt voor totale ontspanning.

Stoomcabine kopen?

Saunabouw Brabant biedt u een breed scala aan stoomcabines, al dan niet in combinatie met een douchecabine. Van een relatief eenvoudig exemplaar tot een uitvoering met geurdosering, kleurentherapie en ingebouwde radio. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Wilt u graag een stoomcabine kopen, die geheel afgestemd is op uw eigen wensen en behoeften? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan bij Saunabouw Brabant.

stoomcabine kopen