Design sauna

Design Sauna’s met een mooie luxe uitstraling

Na gedane arbeid is het goed rusten en waarom dan niet in uw privé design saunacabine.  Wilt u net even wat meer design dan de traditionele sauna-look, dan is alles mogelijk!

Graag denken wij met u mee om van uw sauna een mooi en uniek design exemplaar te maken, waar u heerlijk van kunt genieten.

De functie van de design sauna blijft natuurlijk hetzelfde, maar het oog wil ook wat. Met het juiste maatwerk in de gewenste uitvoering, zorgen wij voor de luxe uitstraling die u wenst.

Wij voorzien uw design sauna van een comfortabele binneninrichting, waar u heerlijk op kunt liggen en/of zitten. Mooie grote glaswanden waardoor u een breed en ruimtelijk zicht creëert. Ovens die een heerlijke warmte afgeven maar er ook nog fantastisch uitzien. Al deze onderdelen worden door de vakmensen van Saunabouw Brabant perfect afgewerkt. Met hoogwaardige houtsoorten, staan we garant voor een persoonlijk kwaliteitsproduct.

Design sauna kopen?

De unieke design sauna zal een pronkstuk zijn in uw woning! Wilt u graag een design sauna kopen, die geheel afgestemd is op uw wensen en behoeften? Neem dan nu contact op!